Főoldal | Rólunk | Cikkek | Szolgáltatás | Szoftver | Hardver | Elérhetőség

Rólunk

Az Eurodoc 2000 Kft. 2000-ben alakult, tulajdonosai magyar magánszemélyek. A cég alapvető célja minőségi szolgáltatások nyújtása a dokumentumkezelés minden területén. Cégünk a megrendelő egyedi igényeinek maximális figyelembe vételével kínálja komplex szolgáltatásait és termékeit.

Munkatársaink a dokumentumkezelés területén több éves tapasztalattal rendelkező felsőfokú végzettségű szakértők, szervezők, mérnökök, informatikusok, akik a törvényi szabályozásoknak és a modern kor követelményeinek megfelelően a dokumentumkezelés minden szintjén magas szakmai színvonalú, testre szabott megoldásokat tudnak nyújtani ügyfeleink számára.

A cégünk által kínált termékek és szolgáltatások hatékonyan ötvözik a legmodernebb technológiát a felhasználó orientált ügyfélkiszolgálással. Cégünk rendkívül nagy hangsúlyt helyez az információ- és adatvédelemre. A zárt technológia, a munkatársak gondos kiválogatása, és az alkalmazott számítástechnikai rendszer nagyfokú adatbiztonsága garantálja ügyfeleink adatainak és dokumentumainak maximális védelmét.

Cégünk tevékenységét az MSZ EN ISO 9001:2009 minőségirányítási rendszer előírásai szerint végzi.

Cégünk elkötelezte magát, hogy az ügyfeleink által támasztott követelményeknek maximálisan megfeleljen. Tevékenységünk mércéje ügyfeleink elégedettsége.

Referenciáink között számos nagyvállalat, állami intézmény, pénzintézet, biztosító társaság, nyugdíj- és egészségpénztár szerepel, de kis- és középvállalkozások is sokan fordulnak hozzánk dokumentumkezelési problémáikkal.