Főoldal | Rólunk | Cikkek | Szolgáltatás | Szoftver | Hardver | Elérhetőség

Szoftver

Cégünk az irattár- és az iratok kezelésének megkönnyítéséhez a következő rendszereket fejleszti:


Számítógépes iktató rendszer:
Az iktatás az egyes intézmények dokumentumkezelésének alappillére. Iktatás nélkül tulajdonképpen nem is beszélhetünk dokumentumkezelésről. Az iktatás egy irat életciklusának kiindulópontja. Az iktatást, mint az irat regisztrációját nagyon régóta alkalmazzák az ügyviteli gyakorlatban. A számítógépek elterjedése előtt az iktatás hagyományos papír alapú iktatókönyvekbe történt. Ma már ezt a gyakorlatot egyre inkább kiváltja a korszerű számítástechnikai eszközökkel támogatott iktatás.

Cégünk olyan számítógépes iktatórendszert kínál ügyfelei számára, amely a jogszabályi előírások mellett az ügyféligényeket is maximálisan figyelembe veszi. Korszerű technológián alapuló, rugalmasan testre szabható, felhasználóbarát iktató rendszerünk az iktatáshoz kapcsolódó minden funkcióval rendelkezik. Önállóan is alkalmazható, illetve belépő modulja lehet egy komplex dokumentumkezelő rendszernek.Számítógépes archiváló rendszer:
Az írott anyag megőrzése, modern szóval archiválása már az írásbeliség kialakulását követően, évezredekkel ezelőtt is igényként merült fel az emberek számára. Így jutottunk el a kőtábláktól a napjainkban is igen népszerű papír alapú adathordozóig, melyek hosszú távú megőrzése minden kor számára komoly kihívást jelentett. A múlt század végén rohamos gyorsasággal elterjedő számítástechnikai eszközök újraírták az archiválás fogalmát. Ma már nem múzeumokról, levéltárakról, irattárakról beszélünk, ha az archiválásra gondolunk, hanem sokkal inkább számítógépes rendszerekről és digitális adathordozókról.

Cégünk olyan számítógépes archiváló rendszert kínál ügyfelei számára, amellyel a még papír alapon lévő információk számítógépes adatokká alakíthatók, és így digitális formában hosszú távon megőrizhetők. A rendszer természetesen fogadni tudja a már eredetileg is elektronikus képződött állományokat is. A rendszer az archívumban gyors visszakeresést és információ megjelenítést biztosít, szigorú jogosultsági szabályok alkalmazása mellett.Komplex számítógépes dokumentumkezelő rendszerek:
Az EuroTár dokumentumkezelő rendszer cégünk komoly múltra visszatekintő dokumentumkezelési tapasztalataira alapozva készült. A rendszer célja, hogy a dokumentumkezelés teljes folyamatát egyszerűvé, áttekinthetővé, biztonságossá tegye a felhasználók számára.

A rendszer fejlesztése a legmodernebb szoftverfejlesztő eszközök alkalmazásával történik, figyelembe véve a nemzetközi számítástechnikai irányvonalakat, és emellett maximálisan tekintetbe véve ügyfeleink egyedi igényeit.